Міжнародна конференція "Екологічні дослідження між Україною та Баварією - зустріч, співпраця та відновлення"

Міжнародна конференція "Екологічні дослідження між Україною та Баварією - зустріч, співпраця та відновлення" відбулась 13-14 листопада в місті Регенсбург (Німеччина).
Захід організовано у співпраці з проектом SCIENCE AT RISK emergency office Academic Network Eastern Europe e.V., Баварським дослідницьким альянсом BayFOR, Баварським агентством з охорони навколишнього середовища, Лейбніц-Інститутом досліджень Східної та Південно- Східної Європи IOS, Вищою школою досліджень Східної та Південно-Східної Європи, Баварським академічним центром досліджень Центральної, Східної та Південно-Східної Європи BAYHOST та містом Регенсбург. Програма заходу додається.
Зустріч українських та німецьких науковців має на меті поглибити співпрацю у дослідженні екологічних проблем та започаткувати нові проекти співпраці між установами України та Федеративної Республіки Німеччина. Особлива увага приділяється розробці проектів, які вирішують проблеми, пов'язані з післявоєнним відновленням України, включаючи необхідність врахування вимог директив Європейського Союзу

Конференція проходила за 5 напрямками у 5 різних робочих групах (за інтересами).
На зустрічі були представники з різних профільних установ та організацій України та Німеччини.

Від Українського гідрометеорологічного центру брала участь заступник начальника відділу гідрологічних прогнозів Корнієнко Вікторія в робочій групі, де обговорювались подальша співпраця в рамках досліджень водних ресурсів, зокрема з питань гідрологічного прогнозування та моделювання.

Версія для друку Опубліковано: 15 Листопада 2023