УГМЦ Український гідрометеорологічний центр

Засідання Робочої групи з питань моніторингу вод та обміну інформацією

7 – 8 грудня 2022 року у м. Кишинів, Республіка Молдова відбулося засідання Робочої групи з питань моніторингу вод та обміну інформацією в рамках Комісії зі сталого використання та охорони басейну річки Дністер. У складі української делегації були представники Українського Гідрометцентру Водоласкова Інна (Заступник начальника – завідувач сектору системи гідрометеорологічних спостережень відділу системи спостережень та гідрометеорологічного забезпечення Українського гідрометеорологічного центру, член робочої групи) та Вікторія Корнієнко, заступник начальника відділу  – завідувач сектору прогнозування гідрологічного режиму відділу гідрологічних прогнозів Українського гідрометцентру, член робочої групи. 

Вікторія Корнієнко в рамках порядку денного проінформувала склад Робочої групи про гідрологічний моніторинг та обмін інформацією в українській частині басейну Дністра та представила характеристику гідрологічного режиму в басейні р.Дністер у 2020 – 2022 роках.

У рамках засідання Робоча група відвідала Екологічну Референс-Лабораторію Агентства навколишнього середовища Республіки Молдова.

За підсумками зустрічі було налагоджено контакти та проговорено поточні оперативні питання з представниками Державної Гідрометеорологічної Служби Республіки Молдова та Агентства навколишнього середовища Республіки Молдова.