УГМЦ Український гідрометеорологічний центр

Привітання колег від Богдана Масовця

Шановні колеги й колежанки, дорогі друзі!

У цей день, коли гідрометеорологи країни відзначають своє професійне свято — День працівників гідрометеорологічної служби, прийміть мої щирі вітання від усього серця. Так розпорядилася доля, що з цьогорічним вітанням я звертаюся до усіх працівників національної гідрометеорологічної служби, обіймаючи посаду начальника Управління гідрометеорології Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Отримати коректний прогноз погоди, попередження бути готовими до її примх є сьогодні потребою кожної людини. Крім того, практично всі галузі економіки залежать від цієї інформації. Не менш важливою вона є для військового сектору, системи охорони здоров’я, цивільної авіації та багатьох інших.

Не з чужих слів знаю, як без вихідних і цілодобово працюють спостережники, прогнозисти, спеціалісти, які займаються моніторингом довкілля, а також ті, хто вчасно доносить гідрометеорологічну продукцію до користувачів. Ви заслужили найвищих слів подяки за нелегку працю. Ваша робота є надзвичайно потрібною і важливою, сприяє зміцненню економіки держави, її національної безпеки.

Сьогодні, у важкі дні випробовувань для усього українського народу, у дні, коли Україна здобуває волю й перемогу у визвольній боротьбі з російською федерацією, особливо цінується дружба, приязне ставлення один до одного, добросусідські стосунки, дружелюбні слова. Словом, усе те, над чим у мирний час ми мало задумувалися.

Щиро зичу вам успіхів у праці, бажаю міцного здоров’я, миру й добробуту, національній гідрометеорологічній службі — розвитку та процвітання.
Переможного миру Україні🇺🇦.

А після Перемоги усіх нас чекає відбудова, модернізація і переоснащення усіх ланок гідрометеорологічної галузі. Вірю, що ми виконаємо важливі завдання з гідністю.🤝


Богдан Масовець,

начальник Управління гідрометеорології Державної служби України з надзвичайних ситуацій