УГМЦ Український гідрометеорологічний центр

Привітання З Новим роком та Різдвом Христовим від Директора УкрГМЦ

Шановні друзі і колеги гідрометеорологи України! 💧

От і минає 2022-ий рік… З різними почуттями та настроями, підводячи підсумки ми проводжаємо його в історію. Він був дуже складним в умовах збройного протистояння широкомасштабній агресії російської федерації, яка посягає на цілісність і суверенітет нашої держави.

Для нашої гідрометеорологічної родини цей рік був сповнений різнопланових подій, викликів та випробувань. Але ми плідно і наполегливо працювали разом щоб забезпечити населення, керівництво країни, Збройні Сили та економіку нашої держави вчасною і достовірною гідрометеорологічною інформацією, яка є надзвичайно важливою і необхідною в умовах прийняття рішень щодо ефективного використання гідрометеорологічної інформації, управлінських рішень щодо реагування на загрози військового, техногенного та природного характеру.

Напередодні Новорічних і Різдвяних свят хочу від усього серця подякувати Вам за велику і напружену роботу у 2022 році і щиро привітати усіх Вас з наступаючим Новим 2023 роком та Різдвом Христовим!

Давайте сміливо відкриємо першу сторінку календаря 2023-го року й побажаємо один одному миру, злагоди, терпіння, добра та благополуччя. Бо у новий рік ми входимо із новими сподіваннями. Чи справдяться наші сподівання – залежить, передусім, від кожного з нас – від нашої відповідальності, нашої життєвої позиції, нашого розуму, таланту, нашої щоденної кропіткої праці. Переконливо вірю, що незмінні духовні цінності – мудрість, поміркованість, оптимізм та працьовитість стануть запорукою того, що ми гідно подолаємо всі труднощі та негаразди, якщо ті стануть перед нами.

Сподіваюсь, що рік цей буде благодатним для України і для кожного з нас, принесе впевненість у завтрашньому дні. Нехай же прийдешні свята принесуть радість і спокій у Ваші родини, укріплять віру в душі та зігріють любов'ю серця. А святкова новорічна зірка осяє кожну оселю, додасть здоров’я й наснаги, стане початком нових звершень та успіхів для всієї нашої гідрометеорологічної родини. Додасть сил та витримки тим, хто зараз наполегливо і мужньо боронить нашу українську землю від російський загарбників заради миру і найкращого майбутнього для всіх нас, заради світлого майбутнього у нашій сильній і міцній державі!

З Новим роком та Різдвом Христовим!🎄

Слава Україні!
Героям Слава!🇺🇦



З повагою і вдячністю за роботу

Директор Українського гідрометцентру

Микола КУЛЬБІДА